Datafox Benelux Software

FoxData.nl - De data van de terminals kunnen wij koppelen naar uw bedrijfssoftware. FoxData.nl verzorgt een naadloze verbinding naar uw HR systeem. Of dit nu voor tijdregistratie of toegangscontrole is, met 1 terminal of tientallen tot honderden.
Wij hebben al diverse HR koppelingen actief, maar mocht uw partner hier nog niet bij staan kunnen wij dit snel voor u realiseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Zelf ontwikkelen - Heeft u de beschikking tot programmeurs, is het ook mogelijk om zelf integraties te ontwikkelen. Datafox stelt kosteloos alle API's en communicatieprotocollen ter beschikking. Tegen een eerlijk tarief kunnen wij u hiervoor ook consultancy verlenen zodat u onze jarenlange ervaring kunt gebruiken.

Datafox Studio - Wanneer u onze producten afneemt, kunt u gratis gebruik maken van Datafox Studio. Met deze software is een vergaande en gedetailleerde configuratie mogelijk van onze hardware. Maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen zodat u volledig geconfigureerde terminals ontvangt. En indien nodig kunnen we zelfs remote aanpassingen maken om zo tot de perfecte oplossing te komen.

U ziet dat er voor elke toepassing wel een oplossing beschikbaar is. En mocht u echt iets unieks hebben dan bent u bij Datafox Benelux zeker aan het juiste adres.


FoxData.nl

Het integreren van Datafox producten in uw bedrijfssoftware was nog nooit zo makkelijk. FoxData.nl verzorgt een naadloze verbinding naar uw HR systeem. Of dit nu voor tijdregistratie of toegangscontrole is, of beide tegelijk. Het kan ingezet worden voor 1 terminal, tientallen of honderden. FoxData werkt en blijft werken voor U.

FoxData.nl is een uniek software product, specifiek ontwikkeld door Datafox Benelux. Wij hebben al diverse koppelingen met workforce management actief, zie onze partners, maar mocht uw HR partner hier nog niet bij staan kunnen wij dit vaak snel en goedkoop voor u realiseren. Vraag naar de mogelijkheden!


Zelf ontwikkelen

Communicatie-DLL - Directe communicatie tussen het apparaat en applicatiesoftware is mogelijk via DLL. Dit is het beste type verbinding voor softwarefabrikanten (OEM's). Communicatie via de DLL is bi-directioneel en kan zowel online als offline plaatsvinden.

HTTP - In deze modus stuurt de terminal de records rechtstreeks naar een webserver. Datafox biedt u een PHP-voorbeeldscript voor ontvangst en bevestiging van gegevens. Zie product-dvd.


Datafox Studio

Met Datafox Studio is een vergaande en gedetailleerde configuratie mogelijk van onze hardware.

De DatafoxStudioIV is vereist voor het maken en wijzigen van de apparaat instellingen. Instellingen worden apparaat specifiek opgeslagen. Het is daarom niet nodig om het apparaat type te wijzigen voordat u een setup opent. Een opstelling kan echter worden omgezet van het ene apparaat type naar het andere.

Type specifieke wijzigingen die absoluut noodzakelijk zijn, worden automatisch door DatafoxStudioIV aangebracht.